Sandwichflutes

Saftige, hjemmebagte flutes, som er perfekte til skovturen eller madpakken. 

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Tænd ovnen på 235 grader eller 220°C varmluft.
  • 2 Drys bordet med durummel, og vend dejen ud her på. Skær dejen i 5-10 lige store stykker. Tryk hvert dejstykke let flad, rul den stramt op, og form den forsigtigt til flutes.
  • 3 Lad dem efterhæve på bageplader beklædt med bagepapir i cirka 15-20 minutter. Giv hver flute 2-3 dybe skråsnit i toppen, og bag dem i cirka 15-20 minutter, til de er gyldne og sprøde.
  • Så er det spisetid! Sandwichflutes

Tip

Drys flutene med lidt tørret timian, chiliflager eller rosmarin. Det giver ekstra smag til skorpen.

Opskriften er udviklet af