Sandwich med puré af gule ærter og pastrami, barn

Sandwich med puré af gule ærter og pastrami, barn

Prøv at fylde din sandwich med en puré af gule ærter.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Pure af gule ærter:

    Kom ærterne i en skål og hæld det kogende vand på under omrøring
  • 2 Smag til med salt, peber, timian og rapsolie
  • 3

    Sandwich:

    Skyl spinaten
  • 4 Skær drueagurk i skiver
  • 5 Pil løg og skær det i tynde ringe
  • 6 Smør puré på en skive rugbrød
  • 7 Kom spinat og pastrami på brødet
  • 8 Kom drueagurk og løg på brødet
  • 9 Saml sandwichen med det andet stykke brød
  • 10 Drik et glas mælk til
  • {{recipeDoneText}} Sandwich med puré af gule ærter og pastrami, barn

Tip

Lav en stor portion puré og brug det som pålæg eller som tilbehør til kød og fjerkræ

Opskriften er udviklet af