Sandwich med æggesalat og sprødt kål

Det er en god ide at koge ekstra kartofler, når du laver aftensmad. Så kan du i et snuptag lave din egen sandwich dagen efter. Hvis du ikke har kogte kartofler, kan du også bruge et par æbler i skiver.

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder.
  • 2 Mål alle ingredienserne af.
  • 3

    Til æggesalat:

    Kom vand og æg i en gryde.
  • 4 Kog æggene i 12 minutter, indtil de er hårdkogte.
  • 5 Skyl æggene i koldt vand, og pil dem.
  • 6 Hak æggene fint.
  • 7 Kom kvark og karry i en skål. Rør.
  • 8 Klip karsen af. Kom karse og æg i skålen.
  • 9 Bland æggesalaten.
  • 10 Kom salt og peber i skålen, og smag æggesalaten til.
  • 11

    Til sandwich:

    Smør æggesalaten i et tyndt lag på brødskiverne.
  • 12 Skær kartoflerne i tynde skiver. Læg skiverne på æggesalaten.
  • 13 Skyl kålen, og skær den i tynde strimler. Læg den på brødene.
  • 14 Læg de fire skiver brød sammen til to sandwich.
  • 15 Del hver sandwich i to trekanter.
  • {{recipeDoneText}} Sandwich med æggesalat og sprødt kål

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier