Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Kog pastaen al dente efter vejledningen på pakken.
  • 2 Hæld vandet fra og stil pastaen til side.Skær kødet ud i 8 små stykker og bank dem lidt med en kødhammer.
  • 3 Skær skinkeskiverne til, så de passer til kødskiverne.
  • 4 Drys hver kødskive med salt og læg en skive parmaskine på hver.
  • 5 Læg et salvieblade over parmaskinken.
  • 6 Fæstn salviebladet og skinken med en tandstikker.
  • 7 Opvarm olien og steg kødet på begge sider 2-3 min.
  • 8 Tag kødet af panden og hold det varmt. Fjern tandstikkerne. Kog panden af med marsala.
  • 9 Hæld bouillon på og jævn med majsstivelse.
  • 10 Smag til med salvie, salt og peber.
  • 11 Anret kødet på nudlerne og hæld saucen over.
  • 12 Serveres straks med tomatsalat og italiensk brød.
  • Så er det spisetid! Saltimbocca

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier