Salt æbletrifli med rødkål og peberrodscreme

En alternativ salat, som giver den perfekt kombination af æbler, rødkål og peberrod

Sådan gør du

  • 1 Rør den syrnede fløde eller cremefraiche med peberrod og smag til med salt og peber.
  • 2 Brug et lille stykke rødkål til at smage til med i stedet for en ske, så kan du bedre bedømme om cremen er stærk og salt nok.
  • 3 Skær rødkålen i små tern, ca. ½ x ½ cm.
  • 4 Skær æblerne i meget tynde stave eller riv dem groft.
  • 5 Hak fennikelfrøene på skærebrættet og bland med æblerne.
  • 6 Læg æbler i lag med rødkål og peberrodscreme på samme måde som en trifli, enten i en stor glasskål eller i portionsglas.
  • 7 Slut af med creme og pynt med karse på toppen.
  • {{recipeDoneText}} Salt æbletrifli med rødkål og peberrodscreme

Tip

Velegnet som tilbehør til svinekød og and, sprængt og kogt kød.

Opskriften er udviklet af