Salatskål med kanelkrydret kylling og appelsin - gæstemenu til otte

En let ret inspireret af det mellemøstlige køkken. Kyllingen krydres med kanel og serveres med frisk appelsin i skåle af salatblade. 

Sådan gør du

  • 1 Skær kyllingen i meget tynde skiver.
  • 2 Svits godt i olie på en pande.
  • 3 Skær løget i tynde skiver, og svits med.
  • 4 Drys med kanel, salt og peber, og svits, indtil kyllingen er gennemstegt.
  • 5 Tag fra panden, og afkøl.
  • 6 Skær den ene appelsin i små stykker, og snit agurken i tynde stave.
  • 7 Fjern de yderste store blade fra salathovedet.
  • 8 Du skal kun bruge de mindre, skålformede blade.
  • 9 Kom kylling og løg i skålene, og top med appelsin og agurk.
  • 10 Dryp saft fra den anden appelsin over, og pynt med koriander.
  • 11 Server.
  • {{recipeDoneText}} Salatskål med kanelkrydret kylling og appelsin - gæstemenu til otte

Tip

Vend kogt kold bulgur med kylling og grønt før servering.

Opskriften er udviklet af