Salat med sprød kål, ost og koldt kød

Miks en lækker salat med rester fra aftensmaden. Smag den grove salat godt til med en dressing, så sætter kun fantasien grænser for indholdet. Opskriften er til to børn og to voksne.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Skyl spidskål, flæk den og skær stokken fra
  • 2 Snit spidskålen i tynde strimler
  • 3 Skyl dild og pluk den
  • 4 Skær osten i tern af 2x2 centimeter
  • 5 Skær kødet i strimler
  • 6 Bland en dressing af sennep, citronsaft, rapsolie og honning
  • 7 Vend kødet i dressingen
  • 8 Bland kødet med kålen
  • 9 Smag til med lidt salt og peber
  • 10 Del salaten i fire portioner, 20 % til hvert barn og 30 % til hver voksen
  • 11 Pak salaten i bokse og tag med på farten
  • Så er det spisetid! Salat med sprød kål, ost og koldt kød

Opskriften er udviklet af