Salat med smilende æg, kolde kartofler og gulerodskrøller

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 4 g.
  • Kulhydrater 8 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 250 kcal
  • Fedtenergi 27 %

Sådan gør du

  • 1

    Kog og afkøl kartoflerne. Skær kartoflerne i kvarte.

  • 2

    Kog æggene smilende – 7 minutter.

  • 3

    Skyl og slyng salaten tør.

  • 4

    Skrub eller skræl gulerødderne og skær dem, med snittejern eller tyndskræller, i fine krøller.

  • 5

    Skyl, tør og hak krydderurterne fint.

  • 6

    Rør skyr med krydderurter og smag til med salt, peber og citron.

  • 7

    Anret salaterne med kartofler, æg, gulerødder og creme.

  • {{recipeDoneText}} Salat med smilende æg, kolde kartofler og gulerodskrøller

Opskriften er udviklet af