Salat med sild og kolde kartofler

Energiinformation

  • Protein 3 g.
  • Kulhydrater 17 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 298 kcal
  • Fedtenergi 24 %

Sådan gør du

  • 1 Kog og afkøl kartoflerne.
  • 2 Skyl og slyng salatbladene tørre.
  • 3  Skær kartofler og tomater i halve.
  • 4 Skær rødløg i fine tern.
  • 5 Klip dildspidser.
  • 6 Dræn sildefileterne og skær dem i mundrette stykker.
  • 7 Anret salaten med kartofler, tomater, sild, løg og dild. Servér rugbrød til ved siden af.
  • {{recipeDoneText}} Salat med sild og kolde kartofler

Tip

Til denne salat kan man servere en kold creme af skyr, rørt med karry og smagt til med citron, salt, peber og sukker. Cremen skal ikke være sød, den skal blot justeres i smagen med et strejf af sødme.

Opskriften er udviklet af