Salat med mozzarella, parmaskinke og klementin

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 10 g.
  • Kulhydrater 17 g.
  • Fedt 6 g.
  • Energifor./ pers 287 kcal
  • Fedtenergi 34 %

Sådan gør du

  • 1 Sæt balsamico over at koge og lad det simre i 12 minutter. Tag det af blusset og rør honning i. Stil det til afkøling. Konsistensen vil være blevet lidt tyk og cremet.
  • 2  Skyl og slyng rucola tørt.
  • 3 Skær osten i halve og anret disse på en tallerken med 2 skiver parmaskinke.
  • 4 Pil klementiner og skær skiver og anret disse ved salaten.
  • 5 Dryp med balsamico glace, høvl lidt parmesanflager, riv julienner af appelsinen og top med disse sammen med et kværn peber. Lun brødet
  • {{recipeDoneText}} Salat med mozzarella, parmaskinke og klementin

Opskriften er udviklet af