Salat med grillet æble og gedeostebrød

Sådan gør du

  • 1

    SALAT:

    Skyl hjertesalaterne, og skær det nederste stykke af stokken. Skær salaterne i kvarter på langs.
  • 2 Skyl og tør salatskuddene, og vend dem sammen med hjerte-salaterne. Dryp med 1 spsk. olie, og krydr med salt og peber.
  • 3 Skyl æblerne, og skær dem i både. Pensl æblebådene med lidt olie, og steg dem på en (grill)pande i 2 minutter på hver side.
  • 4 Pil rødløget, og skær det i smalle både.
  • 5 Rist pinjekernerne på en tør pande, til de er gyldne.
  • 6 Bland æbler, rødløg og pinjekerner med salaten, og anret salaten på 4 middagstallerkener.
  • 7

    GEDEOSTEBRØD:

    Skær brødet i grove stykker, top med skiver af gedeost, og læg dem på en bageplade. 
  • 8 Dryp brødet med olie og honning, og drys med timianblade. 
  • 9 Rist brødet i en 180° varm ovn i ca. 8 minutter. 
  • 10

    Servering

    Servér sammen med salaten. 
  • {{recipeDoneText}} Salat med grillet æble og gedeostebrød

Tip

Foretrækker du en mildere ost, kan du bruge brie.

Opskriften er udviklet af