Andebryst med sprødt skind giver denne søde salat et salt modspil. 

Sådan gør du

  • 1 Drys andebrystet med salt og peber og læg den fede skindside nedad i en pande.
  • 2 Tænd for varmen, og steg skindet godt i 12 minutter.
  • 3 Vend og steg indtil gennemstegt, i alt ca. 20 minutter.
  • 4 Skyl og afdryp spinaten og fordel den på et fad.
  • 5 Skær courgette i tynde skiver og lav kugler af melonen eller skær den i tern.
  • 6 Fordel over spinaten.
  • 7 Bland olie, honning og lidt citronsaft i en skål og smag til med salt.
  • 8 Hæld over salaten.
  • 9 Drys pinjekerner over.
  • 10 Skær andebrystet i skiver og server hertil.
  • {{recipeDoneText}} Salat med andebryst

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier