Salat af rødder, sprøde baconkiks og skyrdip. Hertil let ristet torsk

Salat af rødder, sprøde baconkiks og skyrdip. Hertil let ristet torsk

En dejlig salat af grove rødder, sprød bacon og ristet torsk – lækker aftensmad! Opskriften er til to børn og to voksne.
Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skræl kartofler og rodfrugter
  • 2 Kom kartofler i en gryde, hæld vand på og sæt gryden på en blus
  • 3 Kog kartoflerne til de er møre, cirka 15-20 minutter. Mærk efter med en skarp kniv
  • 4 Skær rodfrugterne i stave
  • 5 Riv citronskallen på den fine side af rivejernet
  • 6 Bland en dressing af citronskal, citronsaft, honning og rapsolie
  • 7 Vend rodfrugterne i dressingen
  • 8 Smag til med salt og peber
  • 9 Hak drueagurken fint
  • 10 Vend drueagurk i skyr, smag til med lidt salt og peber
  • 11 Læg baconskiverne på en tør stegepande
  • 12 Tænd for blusset og steg baconskiverne begge sider til de er sprøde
  • 13 Lad baconskriverne dryppe af på et stykke køkkenrulle
  • 14 Vask hænder
  • 15 Hæld fuldkornshvedemel i en dyb tallerken
  • 16 Vend torskefileterne i melet
  • 17 Kom smør på en stegepande
  • 18 Varm stegepanden op og steg fileterne cirka 3 minutter på hver side
  • 19

    Servering

    Server en torskefilet, en skive bacon, ¼ af rodfrugterne og en god klat dip til hver person.
  • 20 Børnene får 140 g kartofler hver
  • 21 De voksne får 200 g kartofler hver og en øl at drikke til
  • {{recipeDoneText}} Salat af rødder, sprøde baconkiks og skyrdip. Hertil let ristet torsk

Opskriften er udviklet af