Rulle fyldt med grillstegt kalveculotte

Her er tale om en rulle af arabisk tyndbrød, som bliver fyldt med skiver af grillstegt kalveculotte, hed harissa-sauce, ristede løg og tomater. Tænk shawarma – bare bedre.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 160 grader. Rids kødets fedtlag, og drys med salt og peber.
  • 2 Brun kødet godt på en grillpande på begge sider.
  • 3 Læg kødet over på en bageplade, og lad det stege videre i ovnen i 25-30 minutter.Kødet er rosa stegt, når et stegetermometer viser 60 grader. Ved 62 grader er det medium stegt og ved 70 grader gennemstegt.  
  • 4 Rør tomatsaucen sammen, og smag til med salt.
  • 5 Skær løg i skiver, og steg dem bløde i smør og olie på en pande.
  • 6 Skær tomater og salatløg i skiver.
  • 7 Lun brødet i ovnen.
  • 8 Skær kødet i skiver, og anret det med resten af fyldet midt på de varme brød.
  • 9 Rul sammen og nyd.  
  • 10 Kilde: Krydderiet 1, 2005
  • {{recipeDoneText}} Rulle fyldt med grillstegt kalveculotte

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier