Rugbrød med torskerogn, barn

Rugbrød med torskerogn og lidt frisk frugt til dessert. Så har du et sundt og mættende frokostmåltid

Sådan gør du

  • 1 Skær torskerognen i skiver á 1-2 centimeter
  • 2 Kom olie på en stegepande
  • 3 Varm stegepanden op og rist torskerognen cirka 2 minutter på hver siden til den er let gylden
  • 4 Læg rugbrød på en brødrister og rist brødet på begge sider
  • 5 Smør brødet med sennep og hytteost
  • 6 Læg torskerogn på brødet
  • 7 Krydr med lidt salt, peber og citronsaft
  • 8 Klip lidt karse på toppen
  • 9 Spis et æble og vindruer som dessert
  • {{recipeDoneText}} Rugbrød med torskerogn, barn

Tip

Du skal spise andre frugter

Opskriften er udviklet af