Rosa grape og appelsin med hyld, hindbær, creme og nødder

Rosa grape og appelsin med hyld, hindbær, creme og nødder

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 3 g.
  • Kulhydrater 13 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 255 kcal
  • Fedtenergi 24 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Rist nødderne på en tør pande og lad dem afkøle. Gnid dem mellem håndfladerne, så lidt af skallen falder fra. Hak nødderne groft.

  • 2

    Skær top og bund af grapefrugter og appelsiner, stil dem op og skær skallen af, oppefra og ned, til og med alt det hvide. Skær nu citrusfrugterne i fine skiver og læg dem i 4 portionsskåle eller et fad. Hæld 4 spsk. hyldeblomstsaft over.

  • 3

    Rør skyr med mælk, vaniljekorn og 2 spsk. hyldeblomstsaft.

  • 4

    Anret hindbær, creme og nødder på de marinerede citrusfrugter.

     

  • {{recipeDoneText}} Rosa grape og appelsin med hyld, hindbær, creme og nødder

Opskriften er udviklet af