Romainesalat med bøffelmozzarella i serranoskinke

Vi pakker osten ind i skinke, og så får den lige lov til at lunes et par minutter i ovnen. Det smager så meget bedre på den måde.

Sådan gør du

  • 1

    Sæt ovnen på 225 grader.

    Pak bøffelmozzarella (komælksmozarella kan også bruges) ind i én eller halvanden skive skinke.

    Læg ostene på en bradepande med bagepapir. Men vent med at sætte ind i ovnen.

    Riv agurken på den grove side af dit rivejern og pres væden fra. Vend agurken med olivenolie, salt og peber.

    Skær eller riv salaten i mindre stykker. Anret salat og agurk med olie på fire tallerkener. Drys oregano henover.

    Sæt osten i ovnen.

    Kig til den efter 2 minutter. Hvis osten er lige ved at smelte, tag ud og læg på salaten.

    Hvis ikke, giv den ½ minut mere. Hold godt øje.

    Nyd den lune ostepakke med salat og godt brød.

  • {{recipeDoneText}} Romainesalat med bøffelmozzarella i serranoskinke

Opskriften er udviklet af