Rødspætteruller med peberrodsyoghurt

Energiinformation

  • Energi 635 Kj
  • Fedt 25 %
  • Kulhydrat 49 %
  • Protein 26 %

Sådan gør du

  • 1

    Snit gulerod og porre i tynde strimler og bland dem sammen. Krydr rødspættefileterne med finthakket dild, kapers, salt og peber og læg gulerod og porre på midten af hver filet. Rul dem sammen og læg dem i et ovnfast fad med lukningen nedad. Læg en lille klat smør og citron i halve skiver oven på rødspætterullerne og krydr med salt, peber og lidt plukket dild. Bag fisken i ovnen i 15-20 min. ved 185°.

     

  • 2

    Rør græsk yoghurt sammen med dijonsennep, salt, peber, peberrod, sukker og paprika.

  • 3

    Anretning

    Portionsanret rullerne på lidt snittet salat, pynt med frisk citron og dild og server peberrodsyoghurten samt lunt flute til.

  • {{recipeDoneText}} Rødspætteruller med peberrodsyoghurt

Tip

Du kan også servere rødspætterullerne kolde som forret.

Opskriften er udviklet af