Rødspætteruller med parmaskinke og pasta

Sådan gør du

  • 1 Skær løgene i store tern.
  • 2 Svits løgene i 1 spsk olie i en gryde i et par min.
  • 3 Tilsæt finthakket rosmarin og hvidvin.
  • 4 Lad løgene simre i 15 min.
  • 5 Flæk rødspættefileterne.
  • 6 Læg de to stykker rødspættefilet i forlængelse af hinanden, og rul dem sammen til en rulle.
  • 7 Fold en skive parmaskinke sammen på midten på den lange led, og rul den rundt om fiskerullen.
  • 8 Fortsæt på samme måde med alle rødspættefileter og parmaskinke.
  • 9 Stil rullerne i et ildfast fad med bagepapir, drys med peber, og bag i ovnen i 15 min. ved 225 grader.
  • 10 Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i det antal min., som er angivet på pakken.
  • 11 Vend den færdigkogte pasta og 1 spsk olivenolie grundigt sammen med løgsaucen.
  • 12 Servér rødspætterullerne med pastaen og en stor skål salat.
  • {{recipeDoneText}} Rødspætteruller med parmaskinke og pasta

Tip

I stedet for rødspætte kan du anvende ising, skærising, skrubbe eller rødtunge.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier