Rødspætteruller med nøddepesto

Energiinformation

  • Energi pr. person 1802 KJ
  • Energi pr. person 429 Kcal
  • Protein 49 %
  • Kulhydrat 8 %
  • Fedt 43 %

Sådan gør du

  • 1

    Brun nødderne på en pande, og blend dem med olivenolie til en pesto. 

  • 2

    Læg fileterne to og to i forlængelse af hinanden. 

  • 3

    Smør nøddepesto på, og rul fileterne sammen til 4 ruller. 

  • 4

    Stil rullerne på bagepapir i et ildfast fad. 

  • 5

    Drys rullerne med salt, peber og snittede porrer, og bag i ovnen i 15 min. ved 225 °C. Pynt evt. med frisk parmesan. 

  • {{recipeDoneText}} Rødspætteruller med nøddepesto

Tip

Servér med vilde ris.

Opskriften er udviklet af