Opskriften giver ca. 1 kg.

Sådan gør du

  • 1 Rødbederne koges i ca. 20 min., så de stadig har bid.
  • 2 Koldt vand hældes over rødbederne, og skrællen trækkes af dem.
  • 3 Når rødbederne er afkølede, skæres de i små tern.
  • 4 Løget pilles og hakkes fint.
  • 5 Pærerne skæres i kvarte, og kernehusene fjernes.
  • 6 Pærestykker og abrikoser skæres i små tern.
  • 7 Peberroden rives fint.
  • 8 Ingredienserne blandes sammen.
  • 9 Citronen presses, og saften piskes sammen med de øvrige ingredienser til marinaden.
  • 10 Der smages til med salt og peber.
  • 11 Marinaden hældes over rødbede-pære relishen.
  • 12

    Servering

    Rødbede-pære relish serveres som tilbehør til kolde og varme retter.
  • {{recipeDoneText}} Rødbede-pære relish

Tip

Holdbarhed: Rødbede-pære relish kan holde sig i ca. 2 dage i køleskab.

Opskriften er udviklet af