Rød pebersauce med tomater og gedeost

Rød pebersauce med tomater og gedeost

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Fjern stokken, det hvide og kerner fra peberfrugterne og pres saften fra dem og bladselleri, på saftpresser/saftcentrifuge. Kom olien i og smag til med salt og peber.
  • 2 Skær tomaterne i fine skiver.
  • 3 Gør forårsløgene i stand og skær dem i fine skiver.
  • 4 Skær osten i skiver – 12 skiver.
  • 5 Nip basilikum.
  • 6 Anret saucen med skiver af tomat, forårsløg, gedeost og basilikum.
  • 7 Kværn sort peber over.
  • 8 Servér brødet til.
  • {{recipeDoneText}} Rød pebersauce med tomater og gedeost

Tip

Denne ret kræver saftpresser/saftcentrifuge.

Opskriften er udviklet af