Rodfrugtsalat med sprøde bacontern

Energiinformation

  • Energi pr. person 1977 Kj
  • Energi pr. person 471 Kcal
  • Protein 18 %
  • Kulhydrat 28 %
  • Fedt 53 %

Sådan gør du

  • 1 Skræl rødbeder, selleri og gulerødder og skær dem i tern ca. 1½ x 1½ cm. Kog grøntsagerne i vand, der lige dækker, tilsat 1 tsk salt. Kog i 5 min.  
  • 2 Skær peberfrugten i tern og kom den i gryden sammen med vineddike og kog endnu 5 min. Hæld grønsagerne op i en sigte og dryp af.  
  • 3 Bland grønsagerne med finthakket rødløg, finthakket hvidløg, gofthakket persille og olienolie. Smag til med salt og peber og anret salaten på et fad. Fordel sprødristede bacontern ovenpå.
  • {{recipeDoneText}} Rodfrugtsalat med sprøde bacontern

Opskriften er udviklet af