Roastbeef med rodfrugter & pebercreme

Sådan gør du

  • 1 Skær skrællede rodfrugter i mindre stykker og bland med små pillede skalotteløg, hvidløg, rosmarinkviste, timiankviste samt 2 spsk olivenolie. 
  • 2 Bred grøntsagerne ud på en bageplade i et jævnt lag og bag dem ved 200C i ca. 30 min. 
  • 3 Kom roastbeefen i kogende vand og lad den koge 20-25 min. Dup kødet tørt og brun det godt på alle sider ca. 5 min. Hvil og skær derefter kødet i tynde skiver. 
  • 4 Sauter hakket skalotteløg og afdryppede grillede peberfrugter i lidt olivenolie til løget er mørt. Tilsæt tør hvidvin samt bouillon og kog ind til det halve. Blend saucen med mascarpone og smag til med salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Roastbeef med rodfrugter & pebercreme

Opskriften er udviklet af