Roastbeef a la carpaccio

Sådan gør du

  • 1 Krydr roastbeefen med salt og peber og brun den på alle sider i smør og olie på en pande.          
  • 2 Tag op og læg i en bradepande og stik stegetermometeret ind i centrum af kødet.
  • 3 Sæt kødet i en 160 grader varm ovn og steg i ca. 25 minutter indtil temperaturen viser 60 grader. Tag ud og lad stå indtil lun. 
  • 4 Kog kartoflerne. 
  • 5 Skær kødet i tynde skiver og fordel på et fad a la carpaccio. 
  • 6 Dryp pesto over kødet. 
  • 7 Fordel til sidst parmesanflager og pinjekerner over og pynt med basilikumblade. 
  • 8 Server med nykogte kartofler og hele cherrytomater, samt flutes.
  • {{recipeDoneText}} Roastbeef a la carpaccio

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier