Risret med kalkun og kokos og grapefrugtsalsa

Sådan gør du

  • 1 Risen koges efter anvisning.
  • 2 Grapefrugten skæres i små tern uden hvide hinder.
  • 3 Agurken skæres i små tern.
  • 4 Olie, hvidvinseddike, honning og lidt salt røres sammen og vendes med grapefrugt og agurk i en lille skål.
  • 5 Kødet brunes på en pande i olie indtil det er gennemstegt ca. 5 min
  • 6 Kødet tages op.
  • 7 Løg og karry svitses hurtig på panden.
  • 8 Kokosmælk og soja hældes over og saucen koges igennem et par minutter under omrøring.
  • 9 Kalkunkød, nykogte ris og majs vendes i saucen.
  • 10 Den varme risret serveres med salsa og brød.
  • {{recipeDoneText}} Risret med kalkun og kokos og grapefrugtsalsa

Opskriften er udviklet af