Risotto med lynstegt kål og citron

Den italienske favoritspise risotto findes i et hav af udgaver. Vi laver den traditionelle neutrale risotto og serverer med lynstegt hvidkål og citronskal. 

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Hak løget fint, og smelt en god klat smør i gryden.
  • 2 Svits løg og ris i en gryde.
  • 3 Hæld vin og et par dl kogende bouillon i gryden, og rør rundt.
  • 4 Når bouillonen er absorberet af risen, hælder du resten af bouillonen i gryden og rører rundt.
  • 5 Lad risen simre blød i alt ca. 15 minutter.
  • 6 Vend revet ost i lige før I skal spise.
  • 7 Snit kålen fint og lynsteg den i olie på en pande.
  • 8 Server til risottoen sammen med revet citronskal.
  • Så er det spisetid! Risotto med lynstegt kål og citron

Opskriften er udviklet af