Risotto
Risotto kommer oprindeligt fra Italien og kan laves i mange forskellige varianter. Her er opskriften på en vegetarisk risotto.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Mål alle varer af.
  • 2 Skyl og rens porrerne.
  • 3 Skær roden og lidt af toppen af.
  • 4 Skær porrerne i tynde skiver
  • 5 Skyl og skræl gulerødderne.
  • 6 Skær gulerødderne i tynde stave på 3 cm.
  • 7 Kom smørret i en gryde og smelt det.
  • 8 Kom porrer og gulerødder i gryden og svits dem. De må ikke blive brune.
  • 9 Kom risene i gryden og svits dem.
  • 10 Kom vand og bouillonterning i gryden. Rør rundt.
  • 11 Kom salt og peber i gryden og rør rundt.
  • 12 Læg låg på gryden og kog ca. 20 minutter. Rør engang i mellem. Tilsæt eventuelt mere vand.
  • 13 Kom parmesanost i gryden og rør rundt.
  • 14 Server risottoen.
  • {{recipeDoneText}} Risotto

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier