Ribbenssteg med honning, chili/citrongræs og kinakål

Energiinformation

  • Energi 2626 kJ
  • Energi 625 kcal
  • Protein 32 g
  • Fedt 30 g
  • Kulhydrat 56 g
  • Kostfibre 3 g

Sådan gør du

  • 1 Skær ribbenstegen i 3 x 3 cm stykker. 
  • 2 Skær bund og top af citrongræsset, pil det yderste lag af og snit derefter citrongræs og chili fint. Bland det sammen med honning og soja og mariner kødet deri. Lad det trække i mindst 2 timer på køl eller natten over. 
  • 3 Læg kødet med sværen opad i en lille bradepande med bagepapir og steg det i forvarmet ovn ved 210° i 15-20 minutter. Skru derefter ned på 185° i 80 minutter, indtil det er mørt og sprødt. 
  • 4 Skær kinakål i grove stykker og finsnit rødløg og hvidløg. 
  • 5 Steg det af på en varm pande i olie i 3 minutter. 
  • 6 Kog ris efter pakkens anvisning. 
  • 7

    Anretning

    Anret kødet med stegeskyen og kinakål og server med jasminris.
  • {{recipeDoneText}} Ribbenssteg med honning, chili/citrongræs og kinakål

Tip

Kan også laves med kalve- og oksebryst. Man kan fint tilsætte 1 dåse kokosmælk til bradepanden og få lidt mere sauce til retten.

Opskriften er udviklet af