Rejebisque med pangasius

Det er måske lidt bøvlet med pillerejer, men vi skal bruge både skal og indhold, så det er umagen værd.

Sådan gør du

  • 1 Pil rejerne og sæt dem i køleskabet. Gem skallerne.
  • 2 Skær løg og gulerod i grove tern og svits i olie i en stor gryde. 
  • 3 Kom rejeskallerne i og lad dem svitse ved høj varme, uden at de brænder på. Hæld 8 dl vand og vinen over og lad simre i 30 minutter uden låg.Si suppen og kom tilbage i gryden. 
  • 4 Skær den optøede fisk i mindre stykker og kom lidt ad gangen i suppen. De små stykker fisk er færdige på få minutter. 
  • 5 Kom rejerne i og lad dem blive varme. 
  • 6 Server bisquen med et drys timian.
  • 7 Tip: Man kan piske 1 dl cremefraiche 38% ned i bisquen, før fisken kommer i.
  • {{recipeDoneText}} Rejebisque med pangasius

Opskriften er udviklet af