Rabarbertrifli med flødeskum

Hvem elsker ikke trifli, denne himmelske kombination af frugtgrød, makron og flødeskum. Trifli kan laves på alle mulige forskellige bær og frugter, der forinden er gjort til kompot eller grød.

Sådan gør du

  • 1

    Rabarbergrød

    Skær rabarberne i små stykker a ca. 2 cm, kom dem i en gryde, og drys dem med sukker. Lad rabarberne simre i 20-30 minutter ved lav varme under låg, indtil de har fået grødkonsistens.
  • 2

    Trifli

    Riv brødet på et rivejern, eller kør det til smulder på en foodprocessor.
  • 3 Smelt smørret på en pande, og steg brødsmulderet sprødt ved lav varme. Drys så med sukker, og vip panden frem og tilbage, indtil sukkeret begynder at karamellisere. Hæld smulderet over på en plade eller et fad, og lad det køle af.
  • 4 Knus makronerne groft, og bland dem med brødsmulderet. Pisk fløden til en let flødeskum.
  • 5

    Spisetid

    Læg skiftevis et lag rabarbergrød, et lag makronblanding og et lag flødeskum i fire drikkeglas eller i et fad, og gentag, til der ikke er mere.
  • {{recipeDoneText}} Rabarbertrifli med flødeskum

Opskriften er udviklet af