Råkost på æbler og gulerødder med ristede hasselnødder og hytteost

Råkost på æbler og gulerødder med ristede hasselnødder og hytteost

Nu har råkostssalaten fået en ekstra dimension. Kokos, hasselnødder og hytteost er alt sammen med til at give råkosten en ny og spændende smag. Opskriften er lavet til 2 voksne og 2 børn.
Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder
  • 2 Skyl æblerne, og riv dem på den grove side af rivejernet
  • 3 Skyl og skæl gulerødderne. Riv dem på den grove side af rivejernet
  • 4 Skyl vindruerne og del dem i halve
  • 5 Del kokosnødden, skær det hvid kød fra skallen
  • 6 Hak det hvide kokoskød til mundrette stykker
  • 7 Læg hasselnødderne på en kold stegepande
  • 8 Tænd for blusset, og rist nødderne, til de er gyldne
  • 9 Lad nødderne køle af og hak dem groft
  • 10 Bland æbler, gulerødder, vindruer, kokos, nødder og hytteost i en skål
  • 11 Riv skallen af limefrugterne over salaten
  • 12 Del limefrugterne og pres saften over salaten
  • 13

    Servering:

    Del salaten i fire: 20 procent hvert barn og 30 procent til hver voksen. Server to skiver rugbrød til hvert af børnene og to og en halv skive rugbrød til hver voksen. Gerne ristet rugbrød.

  • {{recipeDoneText}} Råkost på æbler og gulerødder med ristede hasselnødder og hytteost

Tip

Du kan bruge andre frugter og grøntsager til råkostsalaten. Skift for eksempel æbler ud med pære eller appelsin.

Opskriften er udviklet af