Råkost på æbler og gulerødder med ristede hasselnødder og hytteost

En grov råkostsalat til frokost smager friskt og stiller sulten. Bland hytteost og ristede hasselnødder i salaten, det smager dejligt. Spis lidt rugbrød til salaten.

En grov råkostsalat til frokost smager friskt og stiller sulten. Bland hytteost og ristede hasselnødder i salaten, det smager dejligt. Spis lidt rugbrød til salaten.

" data-thumb="https://opskrifteradmin.coop.dk/media/recipeimages/4946/20606/1920/raakost_paa_aebler_guleroedder_med_ristede_hasselnoedder_hytteost.jpg?width=400&height=400&mode=crop&format=webp&quality=90&center=0.5%2C0.5" data-recipe-tags='[{"GroupName":"Badges","GroupAlias":"Badges","Public":false,"Values":[{"Name":"Spis med madpyramiden","Alias":"SpisMedMadpyramiden"}]},{"GroupName":"Category","GroupAlias":"Category","Public":false,"Values":[{"Name":"Salater","Alias":"Salater"}]},{"GroupName":"Ingrediens","GroupAlias":"Ingrediens","Public":false,"Values":[{"Name":"Frugt","Alias":"Frugt"},{"Name":"Grønt","Alias":"Groent"}]},{"GroupName":"Keywords","GroupAlias":"Keywords","Public":false,"Values":[{"Name":"Salat","Alias":"Salat"}]},{"GroupName":"Måltid","GroupAlias":"Maaltid","Public":true,"Values":[{"Name":"Frokost","Alias":"Frokost"},{"Name":"Lette retter","Alias":"LetteRetter"}]},{"GroupName":"Måltider","GroupAlias":"Maaltider","Public":false,"Values":[{"Name":"Frokost","Alias":"Frokost"}]},{"GroupName":"Novo","GroupAlias":"novo","Public":false,"Values":[{"Name":"Mad på 15 min","Alias":"madPaa15Min"}]},{"GroupName":"Redaktørstatus","GroupAlias":"redaktoerstatus","Public":false,"Values":[{"Name":"VSS opskrift fejlmeldt","Alias":"vSSOpskriftFejlmeldt"}]},{"GroupName":"Tema","GroupAlias":"Tema","Public":true,"Values":[{"Name":"Æbler","Alias":"AEbler"},{"Name":"Børnevenligt","Alias":"boernevenligt"},{"Name":"Hverdag","Alias":"Hverdag"}]}]' data-video-embed="" data-energy="[]" data-northfork-id="12669" data-is-banner-enabled="False">