Provencekoteletter i fad

Sådan gør du

  • 1 Skær evt. fedtkanten af koteletterne.
  • 2 Drys koteletterne med salt og peber og brun dem 1 min. på hver side i olie.
  • 3 Tag dem af panden. Pil løgene og skær dem i terninger.
  • 4 Svits løgene i olie på panden.
  • 5 Tilsæt de hakkede tomater og krydr med salt, peber og presset hvidløg.
  • 6 Lad saucen koge småt et par min.
  • 7 Hak oliven, gem nogle stykker til pynt, og kom dem i saucen.
  • 8 Kom ca. halvdelen af saucen i et ovnfast fad, læg koteletterne i fadet og hæld resten af saucen over.
  • 9 Læg alufolie over fadet og sæt koteletterne i ovnen 20-25 min. ved 200 grader, til de er gennemstegte.
  • 10 Serveres med ris eller pasta.
  • {{recipeDoneText}} Provencekoteletter i fad

Opskriften er udviklet af