Postej med skinkemignon

Sådan gør du

  • 1 Rør det hakkede kød med salt, peber, basilikum og æg.
  • 2 Tilsæt fløden lidt ad gangen og rør det sammen.
  • 3 Kom mel, nødder og tomater i, og rør til farsen har en fast konsistens.
  • 4 Lad farsen hvilke, mens mignonen steges.
  • 5 Dup mignonen tør med køkkenrulle og brun den i smørret på alle sider 1-2 min.
  • 6 Vælg en form, helst slip-let, som er 5 cm længere end skinkemignonen.
  • 7 Fordel halvdelen af farsen i bunden af formen.
  • 8 Læg mignonen oven på farsen og dæk den med resten af farsen.
  • 9 Sæt postejen i vandbad i kold ovn og bag den ca. 55 min. ved 180 grader.
  • 10 Et stegetermometer i midten skal vise 70 grader.
  • 11 Køl postejen af og sæt den i køleskabet til næste dag.
  • {{recipeDoneText}} Postej med skinkemignon

Opskriften er udviklet af