POPcorn, MIKROFONpølser og DRUMsticks

Martin Guf
Kan du huske din første sodavandsfest? Der hvor I dansede ballondans, stoledans og måske løb efter hinanden i en omgang kysseleg. Jeg husker disse fester og især hende fra 2B, Eva Maria, rigtig godt. Men det var i 1994, og tingene har ændret sig lidt. Så lad mig hjælpe jer til at sætte gang i en ny omgang oplevelser, der forhåbentlig vil stå lige så skarpt i jeres børns hukommelser, som mine fra den tid jeg dansede natten lang.

Sådan gør du

  • 1

    POPcorn

    Kom olie og majskorn i en tykbundet gryde ved lidt over middel varme. Kom låg på og lad kornene poppe. 
  • 2 Knus de frysetørrede bær evt. i en kaffekværn. Når kornene er poppet, drysses de med pulveret og salten.
  • 3

    DRUMsticks

    Marinér lårene i kærnemælk, salt og paprika ca. 12 timer i køleskab (eller mindre hvis du ikke har tid - længere tid er også ok). 
  • 4 Vend lårene i mel, så pisket æg og til sidst de knuste cornflakes. Jeg friterer mine i ca. 10 minutter. Du kan også bage dem i ovnen i 20 minutter ved 180 grader.
  • 5

    MIKROFONpølser

    Bland majsmel, bagepulver, hvedemel, sukker og salt kom herefter mælk og æg i. Det skal minde om en meget tyk pandekagedej. 
  • 6 Varm olien op til 160 grader. Kom pølserne på spyd og dyp dem i dejen så de er dækket i dej. Friter dem i ca 6 min., eller til de er gyldne. Køl dem lidt af og server.
  • 7

    Salsa

    Hak tomaterne og vend dem med resten af ingredienserne, indtil det hele er mikset god sammen.
  • {{recipeDoneText}} POPcorn, MIKROFONpølser og DRUMsticks

Opskriften er udviklet af