Kartoffelsalat med pølser og avocadodressing

Kartoffelsalat med pølser og avocadodressing

En god ret til sommer og sol eller til at mindes tiden med grill og kartoffelsalat.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Vask hænder.
  • 2 Mål alle varer af.
  • 3

    Kartoffelsalat med avokadodressing

    Skrub kartoflerne og kom dem i en gryde med vand der dækker.

  • 4 Kog kartoflerne møre ved svag varme ca. 20 min.
  • 5 Hæld kogevandet fra kartoflerne og hæld koldt vand på dem.
  • 6 Pil skrællen af kartoflerne.
  • 7 Lad kartoflerne køle af
  • 8

    Dressing

    Skyl avocadoerne. Skær dem over og fjern stenene.

  • 9 Skræl avocadoerne. Læg avocadoen i en skål og mos dem fint med en gaffel. Det kan også gøres i en foodprocessor.
  • 10 Rør avocadomosen sammen med yoghurt.
  • 11 Pil og knus hvidløg.
  • 12 Skyl og hak chilien. Fjern evt. kerner hvis dressingen ikke skal være for stærk.
  • 13 Rør hvidløg, chili, sennep, ketchup og salt i dressingen.
  • 14 Skær kartoflerne i skiver og kom dem i skålen med dressing.
  • 15 Smag kartoffelsalaten til med salt og chili.
  • 16 Skyl salat og tomat i koldt vand. Lad det dryppe godt af.
  • 17 Skær tomaterne i både.
  • 18 Spis kartoffelsalat med varme pølser, salat og tomat.
  • 19

    Pølser

    Bring 3-4 liter vand i kog i en gryde.

  • 20 Tag gryden af varmen, og læg pølserne i. Lad dem trække ca. 10 min. med låg på.
  • 21 Spis pølser evt. med ketchup og sennep og kartoffelsalat.
  • Så er det spisetid! Kartoffelsalat med pølser og avocadodressing

Tip

Mange slags grøntsager, salater, brød og pasta kan spises sammen med pølser.

Opskriften er udviklet af