Sådan gør du

  • 1 Kom kødet i en skål.
  • 2 Riv løg og kartofler groft og bland det med kødet.
  • 3 Skær tomaterne i kvarter, skrab kernerne ud og hak tomatkødet med en kniv.
  • 4 Hak peberfrugten fint. Ælt kødet med tomat, peberfrugt, æg, hakket persille samt salt og peber.
  • 5 Del dejen i 6 portioner og rul hver portion ud med kagerulle på størrelse med en kagetallerken.
  • 6 Fold kanten op hele vejen rundt, så den kan holde fyldet.
  • 7 Læg pizzabundene på plader og fordel fyldet på dem.
  • 8 Efterhæver ca. 10 min.
  • 9 Bag pizzaerne ca. 20 min. ved 200 grader på midterste ovnrille.
  • 10 Pizzadej: Opløs gæren i den lune væske.
  • 11 Tilsæt olie, salt og mel lidt ad gangen og ælt dejen sej og smidig.
  • 12 Strø lidt mel over og lad dejen hæve 3/4-1 time til dobbelt størrelse.
  • 13 Del derefter dejen i to dele og rul dem ud, ca. 1/2 cm tykke og ca. 20 cm i diameter.
  • 14 Læg de to udrullede bunde på bageplade med bagepapir og lad dem hæve ca. 30 min.
  • 15 Fordel tomatsauce og fyld.
  • 16 Tomatsauce: Pil og hak løg og hvidløg.
  • 17 Svits løgene møre i olien, uden at de tager farve.
  • 18 Tilsæt tomater med væde og tomatpuré.
  • 19 Kog saucen jævn uden låg.
  • 20 Smag til med oregano, salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Pizza med oksekød

Tip

Saucen må ikke være for tynd, så løber den ud og pizzabundene bliver bløde.

Opskriften er udviklet af