Pizza med ørred og bacon

Sådan gør du

  • 1 Kom vand i en skål, og opløs gæren heri.
  • 2 Tilsæt salt, og ælt melet i væsken til dejen er glat og smidig.
  • 3 Rul dejen ud til en pizza, og læg den på en bageplade med bagepapir.
  • 4 Skær ørred og bacon i mindre stykker.
  • 5 Skær kartofler i skiver. Anvendes rå kartofler skæres de i papirtynde skiver.
  • 6 Fordel reven ost, ørred, bacon og kartofler på dejen. Krydr med salt og peber.
  • 7 Tænd ovnen på 225 grader. Lad pizzaen hæve, mens ovnen bliver varm.
  • 8 Bag pizzaen i 12-15 min. Dryp pesto over inden servering, og pynt eventuelt med rucola.
  • {{recipeDoneText}} Pizza med ørred og bacon

Tip

Halvdelen af hvedemelet kan erstattes af durummel, det gør pizzabunden mere sprød. Pizzaen kan krydres med 1 tsk oregano. I stedet for ørredfilet kan du anvende laksefilet.

Opskriften er udviklet af