Pift dine pitabrød op med en frisk bulgursalat.

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder.
  • 2 Mål alle varer af.
  • 3 Sæt vand over i en gryde med låg, og bring det i kog.
  • 4 Hæld bulgur og salt i. Læg låg på, fjern gryden fra varmen, og lad den stå 15 minutter.
  • 5 Rør i bulguren med en gaffel. Lad bulguren blive kold.
  • 6 Vask agurker og tomater. Skær dem i små tern.
  • 7 Pil og hak løget.
  • 8 Skyl persillen i koldt vand. Lad den dryppe godt af - evt. i en salatslynge.
  • 9 Hak persillen med en kniv.
  • 10 Bland olie, citronsaft og harissa i en stor skål.
  • 11 Kom bulgur, tomater, agurker, løg og persille i skålen og bland godt sammen. Smag til med salt og citronsaft.
  • 12 Varm pitabrød i en 200 grader varm ovn eller på en brødrister. Fyld brødene med bulgursalat.
  • {{recipeDoneText}} Pitabrød med bulgursalat

Tip

Bulgursalat er også god som tilbehør til kød, fisk og andre grøntsager.

Opskriften er udviklet af