Pirogger
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Pisk æg, olie og salt sammen.
  • 2 Rør vand i og tilsæt melet.
  • 3 Ælt dejen til den er smidig og slipper, og stil den koldt indtil den skal bruges.
  • 4 Skyl og istandgør grønsagerne.
  • 5 Hak champignonerne.
  • 6 Skær kartofler og gulerod i små terninger.
  • 7 Sauter grønsagerne 3 minutter i olie.
  • 8 Tilsæt de øvrige ingredienser.
  • 9 Rul dejen ud på et melet bord til en tykkelse af 2-3 mm.
  • 10 Stik dejen ud med et glas med en diameter på ca. 7 cm.
  • 11 Læg ca. 1 spsk fyld på midten.
  • 12 Fold dejen sammen om fyldet til en halvmåne.
  • 13 Pres kanterne sammen med en gaffel og pensl med æg.
  • 14 Læg dem på en smurt bageplade og bag dem midt i ovnen i ca. 25 minutter ved 200°.
  • 15 Afkøl på rist.
  • 16 Server med salat til.
  • {{recipeDoneText}} Pirogger

Opskriften er udviklet af