Her er den ideelle idé til madpakken, hvis leverdrengen er blevet lidt kedelig. Pestosneglene er hurtige at lave, og snegler sig på ingen måde af sted. Du kan putte dem i fryseren, så du altid har en ved hånden. Opskriften giver cirka 12 pestosnegle.

 

Sådan gør du

  • 1 Læg bagepapir på en bageplade. Tænd oven på 225 grader.
  • 2

    Dej

    Hæld vand, kærnemælk og olie i skålen. Rør det sammen, så gæren bliver opløst.
  • 3 Kom grahamsmel i skålen. Bland det sammen. Kom salt i skålen.
  • 4 Kom lidt efter lidt hvedemelet i skålen. Slå luft i dejen med grydesken.
  • 5 Kom lidt mel på bordet. Ælt dejen færdig på bordet med hænderne.
  • 6 Kom dejen tilbage i skålen, og læg husholdningsfilm over. Lad dejen hæve i 15 minutter.
  • 7

    Pestesneglene

    Kom lidt mel på køkkenbordet. Rul dejen ud til en firkant på 20 x 40 centimeter. Kom lidt ekstra mel på bordet, hvis dejen klister til bordet. Dejen skal være cirka ½ centimeter tyk.
  • 8 Tag en dejskraber, og smør pesto ud på dejen i et jævnt lag
  • 9 Rul dejen sammen til en 40 centimeter lang pølse, og klem kanterne sammen. Læg pølsen på et, skærebræt og skær den ud i 12 skiver.
  • 10 Placér pestosneglene på bagepladen med snippen under sneglen, og tryk dem lidt flade. Drys eventuelt med revet parmesanost.
  • 11 Læg husholdningsfilm over pestosneglene, og lad dem hæve i 12-15 minutter.
  • 12 Tag filmen af, og sæt pestosneglene midt i ovnen. Bag dem i 12-15 minutter.
  • 13 Tag pestosneglene ud af ovnen, og lad dem køle af på en bagerist. Værs'go - Lune pestosnegle!
  • {{recipeDoneText}} Pestosnegle

Opskriften er udviklet af