Sådan gør du

  • 1 Mål alle ingredienser af
  • 2 Læg bagepapir på en bageplade
  • 3 Tænd ovnen på 225 grader
  • 4 Smuldr gæren i en skål
  • 5 Hæld vand og kærnemælk i skålen. Rør godt
  • 6 Hæld salt og olie i skålen. Rør
  • 7 Kom grahamsmel i skålen. Bland godt.
  • 8 Kom lidt efter lidt hvedemelet i skålen.
  • 9 Slå luft i dejen med en grydeske
  • 10 Ælt dejen færdig på bordet
  • 11 Læg film over dejen, og lad den hæve i 15 minutter
  • 12 Rul dejen ud til en firkant på 20x40 centimeter
  • 13 Kom pesto på dejen, og smør den ud
  • 14 Rul dejen sammen til en 40 centimeter lang pølse, og klem kanterne sammen. Skær pølsen i 12 skiver.
  • 15 Læg pestosneglene på bagepladen, og tryk dem lidt flade. Drys evt. med revet parmesanost.
  • 16 Læg film over pestosneglene, og lad dem hæve i 12-15 minutter.
  • 17 Sæt pestosneglene midt i ovnen, og bag dem i 12-15 minutter.
  • 18 Tag pestosneglene ud af ovnen, og lad dem køle af på en bagerist
  • 19 Server gulerødder i stave til
  • {{recipeDoneText}} Pestosnegle

Tip

Server med gulerødder i stave

Opskriften er udviklet af