Perlespelt med pølser og bagte tomater

Glæd dig til at prøve perlespelt, hvis det ikke har været på din menu tidligere. Det har en herlig al dente-agtig konsistens og fin smag.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 250°.
  • 2 Skær tomaterne lige over og fordel dem på en bradepande med skærefladen opad. Fordel olie, lidt salt og sukker henover. Bag i ca. 20 minutter, til sukkeret er mørkt. Hold øje.
  • 3 Kog spelten efter anvisning på emballagen.
  • 4 Rør sennep, olie og eddike sammen i en skål. Vend den nykogte perlespelt i dressingen. Skær courgetterne i tynde skiver og vend i.
  • 5 Kog pølserne.
  • 6 Servér den lune perlespelt med pølser og tomater.
  • {{recipeDoneText}} Perlespelt med pølser og bagte tomater

Opskriften er udviklet af