Perlehønebryst i svøb af spinatblade

Sådan gør du

  • 1 Skyl spinaten og giv den et kort opkog i rigeligt vand. 
  • 2 Tag den forsigtig op og bred bladene ud på et viskestykke, og lad dem køle af. 
  • 3 Læg perlehønebrysterne på et skærebræt og skær med en skarp kniv en lomme midt gennem brystet på langs. Læg skinken i. Tryk kødet godt fast om skinken. 
  • 4 Pak perlehønebrysterne ind i spinatbladene. Pensel med smeltet smør og pak dem ind i hvert sit stykke husholdningsfilm - læg det gerne dobbelt. 
  • 5 Pocher (det må ikke koge!) de indpakkede perlehønebryst i den kraftige bouillon med hvidvin i ca. 10 min. Herefter tages de op, og holdes varme. 
  • 6 Sovsen koges ind og reduceres til 1½ - 2 dl, hvorefter creme fraichen tilsættes og sovsen smages til med tør sherry eller vermouth. 
  • 7 Tag filmen af perlehønebrystfileterne og server dem i sovsen.
  • {{recipeDoneText}} Perlehønebryst i svøb af spinatblade

Opskriften er udviklet af