Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Knæk den nederste træede ende af asparges (der hvor de knækker naturligt) og skær asparges i snitter på ca. 3 cm.
  • 2 Kog perlebyg i boullion som angivet på emballagen.
  • 3 De sidste 2 minutter koges aspargessnitterne med.
  • 4 Kasser kogevandet og afdryp.
  • 5 Skær radiser i skiver og agurk i små tern.
  • 6 Hak krydderurterne.
  • 7 Vend perlebyg med asparges, radiser, agurk og krydderurter.
  • 8 Dryp olien over og anret på et fad med små klatter rygeost og flager af varmrøget laks.
  • 9 Krydr med salt og peber.
  • Så er det spisetid! Perlebyg med rygeost, grønt og laks

Opskriften er udviklet af