Penne med grøntsager, frisk tomatsalsa og grillede kammuslinger

Sådan gør du

  • 1 Pastaen koges mør i vand med salt.
  • 2 Kog pastaen i rigeligt vand og tilsæt de snittede grøntsager de sidste 3 minutter af kogetiden.
  • 3 Pastaen holdes varm og krydres med olivenolie, salt, peber og lidt citronsaft.
  • 4 Hak tomaterne fint og bland dem med finthakket basilikum, finthakket hvidløg, olivenolie og lidt salt.
  • 5 Kammuslingerne på træspyd vendes med olivenolie og grilles 3 minutter.
  • 6 Store kammuslinger grilles 5-6 minutter.
  • 7 De krydres med salt og peber.
  • 8 Anret pastaen med grønsager, tomatsalsaen ovenpå og de grillede kammuslinger og frisk basilikum herved.
  • 9 Server en lille skål revet ost ved siden af retten.
  • {{recipeDoneText}} Penne med grøntsager, frisk tomatsalsa og grillede kammuslinger

Opskriften er udviklet af