Peberbøf med ovnbagte rodfrugter

Sådan gør du

  • 1 Ovnbagte rodfrugter.
  • 2 Gør grøntsagerne i stand, skær dem i grove stykker og vend dem i lidt olivenolie.
  • 3 Læg alle grøntsager i bradepanden, tilsæt salt, peber, vineddike og krydderurter efter smag.
  • 4 Hæld ca. 3/4 dl vand ved og bag det hele i ovnen ved ca. 200 grader i ca. 40 min. eller til det er mørt.
  • 5 Vend grøntsagerne et par gange undervejs.
  • 6 Drys bøfferne med salt, tryk peberet godt ind i bøfferne.
  • 7 Brun smørret på en stegepande.
  • 8 Læg kødet på og steg det 2-3 min. på hver side.
  • 9 Hæld cognac over og sæt ild til.
  • 10 Tag kødet af panden, så snart flammerne er gået ud.
  • 11 Tilsæt bouillon og fløde.
  • 12 Lad det koge nogle min.
  • 13 Hæld saucen over bøfferne og pynt med estragon og persille.
  • 14 Servér med rodfrugterne og flute til.
  • {{recipeDoneText}} Peberbøf med ovnbagte rodfrugter

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier