Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Skær bacon i strimler på tværs og rist dem på en tør pande.
  • 2 Hak løg og hvidløg og svits det et par minutter sammen med bacon.
  • 3 Hak nødderne.
  • 4 Bland alle ingredienserne til patéen.
  • 5 Rør farsen godt sammen og kom den i en form, der rummer ca. 1½ liter.
  • 6 Sæt den i ovnen 1¼-1½ time ved 160 grader.
  • 7 Brug en kødnål til at sikre at kødet er gennemstegt.
  • 8 Kødsaften skal være klar.
  • 9 Afkøl patéen og sæt den i køleskabet; den må gerne trække et par dage.
  • Så er det spisetid! Paté med forskelligt fyld

Tip

I stedet for nødder og rosmarin kan der tilsættes: Oliven uden sten og feta i tern, peberfrugt i tern ristet på en pande, soltørrede tomater og basilikum, eller hakkede krydderurter.

Opskriften er udviklet af