Pastasalat med grillstegte tigerrejer

Frisk forårsanretning med sprøde, grillstegte rejer på spyd. Hvidløg og ingefærolie giver ekstra god smag til retten.

Sådan gør du

  • 1 Pil rejerne men lad hælen sidde fast.
  • 2 Sæt rejerne på spyd.
  • 3 Bland hvidløg og ingefær med olien og gnid den på rejerne. Lad stå.
  • 4 Kog pastaen efter anvisning og afdryp.
  • 5

    Rist solsikkekernerne på en tør pande indtil de er gyldne.

  • 6 Snit tomaterne fint og bland kerner, tomater, appelsinskal, saft og olie sammen i en skål.
  • 7 Vend pastaen i skålen.
  • 8 Grillsteg spydene med rejer 1 minut på hver side.
  • 9 Anret pastaen på fire tallerkener.
  • 10 Læg rejespyddet over og drys snittet oregano over.
  • {{recipeDoneText}} Pastasalat med grillstegte tigerrejer

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier