En lækker, cremet pastaret med røget og fersk laks. Vi tilsætter lidt hvidvin for at give retten ekstra aroma. 

Sådan gør du

  • 1 Sæt pastaen over.
  • 2 Skær løgene i tynde skiver, og svits i olie.
  • 3 Hæld vinen over, og lad simre 5 minutter.
  • 4 Kom creme fraiche og 2-3 dl vand i.
  • 5 Skær den ferske laks i mindre stykker, og kom i gryden.
  • 6 Lad simre under låg i 5 minutter.
  • 7 Skær den røgede laks i mindre stykker, og vend i.
  • 8 Lad den blive varm.
  • 9 Smag retten til med salt og peber.
  • 10 Parmasanost er selvfølgelig også godt at rive over. Eller prøv lidt revet citronskal (økologisk)
  • {{recipeDoneText}} Pasta med to slags laks

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier